PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSIvL3AycC5rZXZpbnN0cmVhbXMuaW5mby9wdWJsaWMvZGlzdC9pbmRleC5odG1sP2lkPWU4N2E2N2FiMzdiZWIxNDRiMzEzZjVkM2I0MmJmYzg3JnZsc3ViPXRoZWFuZ2VsMjAxOC5zcnQiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Servere filmeonlinehd
 • Server 1

  RO

  SERVER HD

  HD 1080p

  VIZIONEAZA HD
Background
filme
Image The Angel – Îngerul (2018)

The Angel - Îngerul (2018)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 3,50 out of 5)
Încarc...
2018HD 1080p1h 54m9.490 vizionari

Adevărata poveste a lui Ashraf Marwan care era ginerele președintelui Nasser și consilier special pentru succesorul său Anwar Sadat – cel mai prețios bun al Inteligenței israeliene al secolului XX. Bazat pe cartea cel mai bine vândută la NY “The Angel: Spionul egiptean care a salvat Israelul” de Uri Bar-Joseph.

Genul: Acțiune, Dramă, Filme Netflix, Istoric, Război, Thriller

Regizor/i: Ariel Vromen

Actori:
Vezi TotMai putin
Filme asemanatoare
2 Comentarii
 • Foarte bun . Din acest film ne dam seama ca in zilele noastre razboi este in fiecare zi . Dar nu cu arme ci cu compani care absorb bogatiile tarilor prost conduse . (coruptia)

 • Un film interesant despre conflictele din Orientul Mijlociu unde se intersectează influenţele şi sfere de interese ale marilor puteri dintre care se detaşează Statele Unite şi Rusia. Ca în orice război, victoria se datorează în special celor care nu se văd şi care prin tratative şi mijloace diplomatice pot duce la asigurarea victoriei şi care ori sunt ucişi, ori îngropaţi în uitare. Cununa de lauri o primesc, desigur, cei care deţin puterea. Oricât de nedrept ni s-ar părea, aşa decurge istoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Susține site-ul cu o donație! Ne ajută mult.CLICK

Recommended links

The Movie Database (TMDb) | Wikipedia | www.filmeonlinehd.ro