PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSIvL3AycC5rZXZpbnN0cmVhbXMuaW5mby9wdWJsaWMvZGlzdC9pbmRleC5odG1sP2lkPTJmOWI3Njg0ZmU3NGIyZjIyY2EyNDdhMmIwYWYxOGU2JnZsc3ViPWdsYWRpYXRvcjIwMDAuc3J0IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Servere filmeonlinehd
 • Server 1

  RO

  SERVER HD

  HD 1080p

  VIZIONEAZA HD
Background
filme
Image Gladiatorul (2000)

Gladiatorul (2000)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,43 out of 5)
Încarc...
2000HD 1080p2h 35m4.060 vizionari

O poveste impetuoasă despre curaj și revanșă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândește să se întoarcă acasă, la soția și la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea. Invidios pe Maximus, moștenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuția sa și a familie sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav și este antrenat că gladiator în arenă în care începe să-i crească faima. Acum, vine la Roma cu intenția de a răzbuna uciderea soției și a fiului său ucigându-l la rândul său pe noul împăratul Commodus. Maximus a învățat că singura putere mai mare decât cea a regelui este voința poporului, și știe că se poate revanșa doar dacă ajunge cel mai mare erou al imperiului.

*VARIANTA VIDEO EXTINSA*

Anumite filme nu functioneaza! Stim despre asta. Le inlocuim zilnic.

Genul: Acțiune, Aventuri, Dramă

Regizor/i: Adam Somner, Ali Cherkaoui, Annie Penn, Ridley Scott

Actori:
Vezi TotMai putin
Filme asemanatoare
1 Comentarii
 • Sunt încă sub impresia uluitoare a acestui film extraordinar. Scenariul, costumele, întreaga atmosferă a epocii de după moartea înţeleptului împărat Marc Aureliu, luptele între gladiatori de o cruzime inimaginabilă pe care Cezarul le-o oferea oamenilor însetaţi de sânge. Imaginaţi-vă 50.000 de oameni strigând într-o imnesă arenă: „Moarte!”.”Panem et circenses” – aceasta era deviza cu care se subordona poporul ce trăia într-o sărăcie cruntă, murind de foame, în timp ce intrigile, orgiile şi ospeţele de la Palat nu mai conteneau.
  Un lider nu poate fi „creat”, el se naşte astfel şi este recunoscut imediat de semenii săi. Russell Crowe a întruchipat imaginea unui astfel de om: puternic, curajos, viteaz, onest chiar şi atunci când  nemernicia, invidia şi răutatea celui care trebuia să-l cinstească pentru devotamentul său şi pentru războaiele câştigate, după ce îi omoară familia, îl aruncă pe cea mai joasă treaptă a societăţii, aceea a gladiatorilor.Regizorul, fără ştiinţa căruia nimic nu se mişcă pe un platou de filmare, coordonează totul, ca un strateg, ca un general într-o bătălie. Actori, decoruri, lumini, sunet, totul este coordonat de el. Este ca un dirijor care, într-o mare orchestă, cunoaşte fiecare instrument, fiecare măsură. La realizarea acestui film, au colaborat patru regizori, deoarece complexitatea filmărilor a impus-o dar fiecare dintre ei şi toţi împreună au dat naştere unei astfel de creaţii excepţionale. Plecăciune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.filmeonlinehd.ro