PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSIvL3AycC5rZXZpbnN0cmVhbXMuaW5mby9wdWJsaWMvZGlzdC9pbmRleC5odG1sP2lkPTRmMzQxYTYxYmExYTNjOWMxYTU1MjZiZTE4ZDQ1ZGRkJnZsc3ViPWxvdmUyMDE1LnNydCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
Servere filmeonlinehd
  • Server 1

    RO

    SERVER HD

    HD 1080p

    VIZIONEAZA HD
Background
filme
Image Love – Dragoste (2015)

Love - Dragoste (2015)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 3,13 out of 5)
Încarc...
2015HD 1080p2h 14m14.408 vizionari

Murphy este un american la Paris care intră într-o relație foarte tensionată atât sexual cât și emoțional cu Electra, o tânără ușor instabilă. Fără să știe ce efect ar putea avea asupra relației lor, cei doi o invită în patul lor pe atrăgătoare lor vecină.

Anumite filme nu functioneaza! Stim despre asta. Le inlocuim zilnic.

Genul: Dramă, Romantic

Regizor/i: Gaspar Noé

Actori:
Vezi TotMai putin
Filme asemanatoare
1 Comentarii
  • Un film (dacă se poate numi aşa) care îţi lasă un gust amar, o imagine oribilă despre lume, despre oameni şi despre viitor. Sex, droguri, desfrâu, alcool şi o tristeţe fără margini a unor tineri cărora li se pare că trăiesc la maximum doar dacă îşi suprasolicită simţurile sub efectul stupefiantelor şi a plăcerilor carnale. Scenele de sex în doi, în trei sau în grup filmate „gros plan”, nu au nimic sensual, totul este grotesc, animalic, obscen. Rarele replici sunt pline de vulgarităţi, unele dorind să pară în accepţiunea eroilor drăgăstoase ca: „te iubesc, curvo”, te oripilează şi nu poţi să nu te întrebi dacă progeniturile unor astfel de oameni eşuaţi într-o societate alienată vor avea aceeaşi soartă sau vor reuşi să se salveze. Nu pot să nu mă întreb: ce a dorit regizorul să ne transmită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.filmeonlinehd.ro