PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSIvL3AycC5rZXZpbnN0cmVhbXMuaW5mby9wdWJsaWMvZGlzdC9pbmRleC5odG1sP2lkPTY5YzQxOGVjMjIzYjhkOGE4NWQ0NThiNzVjNTFkMjVmJnZsc3ViPWxpZ2h0c291dDIwMTYuc3J0IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Servere filmeonlinehd
  • Server 1

    RO

    SERVER HD

    HD 1080p

    VIZIONEAZA HD
Background
filme
Image Lights Out – Nu stinge lumina (2016)

Lights Out - Nu stinge lumina (2016)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...
2016HD 1080p1h 21m3.750 vizionari

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, a reapărut în mod inexplicabil. De această dată, Rebecca este mai hotărâtă ca niciodată să elucideze misterul, însă adevărul ar putea-o costa vieţile tuturor… în momentul în care luminile se sting.

Genul: Dramă, Horror, Mister, Thriller

Regizor/i: David F. Sandberg, Scott Peterson

Actori:
Vezi TotMai putin
Filme asemanatoare
1 Comentarii
  • Filmul este mai puțin dramă, mister şi mai mult triller, horror. Din punct de vedere artistic consider că e bine realizat dar ca exemplu moral e patetic. A-ți salva familia şi proprii demoni folosind soluția sinuciderii nu poate fi un exemplu de urmat. Deci finalul lasă de dorit. Dacă printre personaje ar fi fost implicat şi un doctor psihiatru ca mediator si mijlocitor, ar fi fost poate mai interesant. Aşa, filmul , pare desprins dintr-o lume în care Dumnezeu nu exista, unde demonii îsi fac de cap iar sintagma „nu stinge lumina” e folosită doar din punct de vedere material şi mai puțin simbolic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Susține site-ul cu o donație! Ne ajută mult.CLICK

Recommended links

The Movie Database (TMDb) | Wikipedia | www.filmeonlinehd.ro