PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL2Nsb3VkLnZpZGh1YnN0ci5vcmcvcHVibGljL2Rpc3QvaW5kZXguaHRtbD9pZD1kMjMxODY5ODA2MGRlZDIzNzgwYjk5ZmQ2YzI0NDZmYyZ2bHN1Yj1hZG9nc2pvdXJuZXkyMDE5LnNydCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
Servere filmeonlinehd
 • Server 1

  RO

  SERVER HD

  HD 1080p

  VIZIONEAZA HD
Background
filme
Filme asemanatoare
9 Comentarii
 • Vizionând acest film şi văzând şi comentariile postate aici, mi-am dat seama că oamenii au nevoie de astfel de poveşti emoţionante, deoarece natura ne-a făcut buni. În noianul de filme cu prea multă violenţă, crime, jafuri, omoruri în care majoritatea dintre noi nu ne regăsim, cu siguranţă aveam nevoie de un „balsam pentru suflet”. Numai cei care nu au avut niciodată un animăluţ nu ştiu câtă dragoste îţi poate oferi o fiinţă care , fără cuvinte, poate exprima mai multă empatie şi afecţiune decât o poate face un om. Mulţumesc celor care au tradus şi au postat această „lecţie” de dragoste şi devotament care ne este dată de prietenii noştri necuvântători!

 • MINUNAT!!! Pentru mine acest film a fost a 2 a parte din ce am vazut inainte inca de cand era B , M , BD si Max <3 young 🙂 MULTUMESC!
  Cu catelusul meu Benny in dreapta mea.
  Am privit aman2 si acest film MINUNAT! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Susține site-ul cu o donație! Ne ajută mult.CLICK

Recommended links

The Movie Database (TMDb) | Wikipedia | www.filmeonlinehd.ro