PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3AycC5rZXZpbnN0cmVhbXMuaW5mby9wdWJsaWMvZGlzdC9pbmRleC5odG1sP2lkPTY2ODBiZWI3ZDJlYTJlMWUyMzNlOWVmM2M5ZTI5YTdmJnZsc3ViPXByaW1hbGZlYXIxOTk2LnNydCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
Servere filmeonlinehd
  • Server 1

    RO

    SERVER HD

    HD 1080p

    VIZIONEAZA HD
Background
filme
Image Primal Fear – Avocatul diavolului (1996)

Primal Fear - Avocatul diavolului (1996)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,10 out of 5)
Încarc...
1996HD 1080p2h 09m3.008 vizionari

Un avocat arogant (Richard Gere) preia cazul unui tanar (Edward Norton) acuzat de uciderea preotului care avea grija de el. Cazul devine mult mai complex cand acuzatul marturiseste ca mai era cineva in camera in momentul crimei. Filmul l-a transformat practic pe Edward Norton intr-un star, el primind si o nominalizare la Oscar pentru prestatia sa.

Anumite filme nu functioneaza! Stim despre asta. Le inlocuim zilnic.

Genul: Crimă, Dramă, Filme Vechi, Mister, Thriller

Regizor/i: Gregory Hoblit

Actori:
Vezi TotMai putin
Filme asemanatoare
1 Comentarii
  • Un film excelent, aşa cum se realizau filmele odinioară, cu scenariu solid,  cu dialoguri inteligente, cu decoruri şi costume adecvate dar, mai ales, cu actori bine distribuiţi. Întotdeauna apariţiile lui Richard Gere sunt remarcabile, un bărbat fermecător şi un actor de excepţie dar rolul tânărului criminal realizat de Edward Norton este copleşitor. Să interpretezi stările, trăirile şi reacţiile unui nebun este o provocare pe puţini actori şi-o pot asuma. Se spune că lui Peter O’Toole, după rolul din filmul  „Noaptea generalilor”, i-au trebuit vreo şase luni ca să-şi revină şi să poată interpreta altceva.. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.filmeonlinehd.ro