PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3ZpZGh1YnN0ci5vcmcvWWNYYTFpWW5zRHpzUmJhcDA4YnY2I3NsdWc9bkhOVkxkYVkyJnN1Yj1odHRwczovL2Nsb3VkLnZpZGh1YnN0ci5vcmcvaS9lbXBlcm9yb2ZwYXJpczIwMTgmc3ViLWxhbmc9Uk8iIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Servere filmeonlinehd
 • Server 1

  RO

  SERVER HD

  HD 720p

  VIZIONEAZA HD
Background
Image The Emperor of Paris – Împăratul Parisului (2018)

The Emperor of Paris - Împăratul Parisului (2018)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 votes, average: 4,15 out of 5)
Încarc...
2018HD 720p2h 01m17.230 vizionari
La apogeul domniei lui Napoleon, François Vidocq, un bărbat care a evadat de 27 de ori din cele mai faimoase închisori din țară, este o legendă. Lăsat să moară după cea mai nouă evadare uimitoare, fostul infractor duce o viață modestă de comerciant. Când trecutul îl ajunge din urmă, foștii colegii de celulă îl acuză de o crimă pe care el nu a comis-o. Ca să-și demonstreze nevinovăția și buna credință, el face o înțelegere cu poliția: în schimbul libertății lui, el îi va vâna pe toți hoții și criminalii de pe străzile din Paris. De la condamnat la șerif … Vidocq devine, fără să-și dorească, „împăratul Parisului”.

Genul: Acțiune, Aventuri, Istoric, Thriller

Regizor/i: James Canal, Jean-François Richet

Actori:
Vezi TotMai putin
Filme asemanatoare
8 Comentarii
 • vidocq a fost un francez criminal transformat în criminalistul a cărui poveste de viață a inspirat mai mulți scriitori , scenariști. Fostul criminal a devenit fondatorul și primul director al Sûreté nationale de detectare a criminalității , precum și șeful primei agenții de detectivi privați . Vidocq este considerat a fi tatăl criminologiei moderne și al departamentului de poliție francez. Este, de asemenea, considerat ca primul detectiv privat, așa că, se merită să vezi filmul!

 • Niciodată nu s-au născut valori din oameni simplii și fără de greșeli, pentru că acei oameni nu cunosc viața așa cum este în realitate.
  Eugène François Vidocq considerați-l cum vreți…

 • Văd că nimeni nu a îndrăznit sa spună dar probabil veți/a-ți urmărit cel mai bun film din acest an. De la cap la coadă este excepțional. Sper ca cinematograful european sa întreaga odată pt totdeauna copy-paste-ul numit Holywood .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recommended links

The Movie Database (TMDb) | Wikipedia | www.filmeonlinehd.ro